پمپ ضد اسید NO FURTHER A MYSTERY

پمپ ضد اسید No Further a Mystery

پمپ ضد اسید No Further a Mystery

Blog Article

پمپ پلیمری، پمپ ضد اسید بوده و برای سیلات خورنده بسیار کارایی دارند. پمپ پلیمری با الکتروموتور های تک فاز و سه فاز کوپله می شود. بخش ورودی و خروجی این پمپ ها به صورت فلنجی و سر شیلنگی و قابل تغییر و در سایز مختلف استفاده می شود. در پمپ های پلیمری با توجه به خواص و ویژگی های سیال قابل انتقال، انتخاب نوع متریال ساختمان پمپ اهمیت دارد زیرا مواد با توجه به تنوع زیاد سیالات شیمیایی از نظر خواص (اسیدی، بازی، نمکی و غیره) و خواص فیزیکی (درجه حرارت، سایش، غلظت و غیره) دارای عملکرد متفاوتی در برابر خوردگی می باشند.

همانطور که گفته شد از این نوع پمپ ها برای پمپاژ سیالات اسیدی به خصوص در صنایع غذایی و بهداشتی به کاربرده میشود ، نوع و سری های مختلفی از این پمپ ها تولید و وارد بازار میشوند که نوع های بسیار مقاوم آن در صنایعی استفاده میشود که به صورت مستقیم از اسید برای پمپاژ استفاده میشود . 

دوزینگ پمپ یا پمپ تزریق مواد شیمیایی که به مترینگ پمپ نیز شناخته شده می باشد، در صنایع مختلف و با اهداف متفاوت کاربرد زیادی دارد.

فروشگاه درویش گفت: فروردین ۲۲, ۱۴۰۲ در ۹:۵۷ ق.ظ با عرض سلام به شما ، لطف کنید ضمن تماس با کارشناسان فنی ما ، نوع سیال و دبی مورد نظر website خودتون رو اعلام کنید تا بتونیم مدل مناسب کار شما رو معرفی کنیم

همچنین در شرایط خاص همچون سایش بسیار زیاد یا خوردگی غیر معمول از پمپ های سرامیکی شیشه ای و لاینینگ با روکش اپوکس های خاص نیز استفاده می شود.

مکانیزم های پوشش و آب بندی با استفاده مکانیکال سیل و اورینگ برای جلوگیری از هرگونه نشت یا آسیب ناشی از ماهیت خورنده سیال طراحی شده اند.

پمپ ضد اسید شامل چندین جزء اصلی است که هر یک وظیفه خاصی را در عملکرد کلی پمپ ایفا می‌کنند. این اجزا شامل بدنه پمپ، پروانه، محور، سیل، واشرها و موتور هستند. 

 در صنعت داروسازی و غذایی نیز، پمپ‌های ضد اسید برای حفظ کیفیت و ایمنی محصولات در برابر اسیدها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این پمپ‌ها به دلیل توانایی بالا در مقاومت در برابر خورندگی و فشارهای بالا، نقش اساسی در انتقال و پمپاژ انواع اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک، کلریدریک و نیتریک دارند.  

در این پمپ‌ها از اورینگ و واشرهای ضد خوردگی برای آب بندی در فشارهای بالا استفاده می‌کنند.

انرژی مورد نیاز برای عمل این نوع دوزینگ پمپ الکترومغناطیس می باشد. به طوریکه در ساختار آنها مگنت قرار داشته که با عبور جریان برق دارای میدان مغناطیسی شده و در نهایت باعث میشود تا شفت به سمت راست و چپ حرکت نموده و تزریق مواد انجام شود.

ملاحظات نگهداری و ایمنی: تعمیر و نگهداری منظم برای عملکرد بهینه و طول عمر پمپ های ضد اسید بسیار مهم است. این شامل بازرسی و تعویض قطعات فرسوده، نظارت بر سطح مایعات و اطمینان از روانکاری و آزادی چرخش سیل مکانیکی است.

پروانه : پروانه، جزء متحرک پمپ است که انرژی مکانیکی را به مایع منتقل می‌کند.

پمپ اسیدی در دسته ی پمپ های دهانه باز قرار دارد و این قطعه به راحتی میتوان عملکرد دستگاه را مورد تاثیر قرار داده و بهره وری را افزایش دهد .

Report this page